Sølv i kategorien ‘Debatprisen’ for min dækning af en ældrepleje i krise hos Ugeposten, Årspriserne for Lokale Ugeaviser og Nyhedsmedier 2022

Juryens begrundelse:
“… for at have skabt fokus og gennem en vedholdende indsats at berøre læserne. I mere end 30 artikler har journalisten vendt hver en sten og gennem aktindsigter, interviews og systematisk research skabt særlig stor bevågenhed om en ældrepleje i eklatant krise. En kriser, der muligvis findes i hele landet, men som bonner ud lokalt og kræver journalistisk dækning, som går helt tæt på. Igen beviste et stykke eksemplarisk udført journalistik de lokale nyhedsmediers eksistensberettigelse gennem fortællinger fra ældreplejen, der ellers ikke havdes et dagens lys.”

Guld i kategorien ‘Nyhedsprisen’ for min dækning af svigt i ældreplejen hos Ugeposten, Ugeavisernes Årspriser 2021

Juryens begrundelse:
“Svigt, uanset hvor de foregår er altid hjerteskærende. Men denne historie rørte juryen med dens grumme aspekter. Historien får læseren til at forstå konsekvenserne af både det nære og det strukturelle svigt. Ledelsesmæssige tvivlsomme beslutninger, manglende eftersyn og historier om fatale borgersvigt, der efterfølgende fik kommunen til at indføre en whistleblower ordning. Årets vinder har det hele, graverjournalistik, aktindsigt og vinderne løfter historien med deres vedholdenhed og deres grundige brug af hele den journalistiske palette.”

Bronze i kategorien ‘Ildsjæleprisen’ for min krimi-dækning og udvikling af nye formater hos Ugeposten, Ugeavisernes Årspriser 2021

Juryens begrundelse:
“Når man kigger på det indstillede materiale, er det tydeligt at årets vinder er en ildsjæl – en hårdtarbejdende én af slagsen. Med næsen i sporet følger hun insisterende op på store som små krimi-historier, møder op i retssalen og formidler som noget nyt sager gennem podcast-format. På den måde er hendes arbejde til inspiration for andre lokale medier, der ønsker at opprioritere krimi-stoffet på en topprofessionel måde.”